Nieuws update januari 2024

De wereld verandert. En dus veranderen wij mee. Veel bouwplannen in ons land worden om die reden stopgezet of tijdelijk stilgelegd. Dat heeft ons er gelukkig niet van weerhouden om vol enthousiasme door te gaan met de ontwikkeling van ons ambitieuze en onderscheidende bouwplan rond de oude klokkengieterij in Aarle-Rixtel.

In de afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan een aantal optimalisaties binnen het plan. Aanpassingen die ervoor zorgen dat het project betaalbaar blijft voor de brede doelgroep die voor dit plan voorzien is. In verband met die aanpassingen hebben wij een kleine vertraging opgelopen. Maar er is goed nieuws! De bouwvergunningsaanvraag is ingediend bij de gemeente. We gaan ervan uit dat we toch in het voorjaar van 2024 kunnen starten met de verkoop van de woningen en appartementen op deze karakteristieke locatie.

Met de ontwikkeling van de Klokkengietery leveren we zonder twijfel een bijzondere bijdrage aan het oplossen van het woningtekort in deze Laarbeekse parel. We zijn dan ook blij én trots dat we dit voor Aarle-Rixtel zo belangrijke plan, mét onze hoge kwaliteitsstandaarden, kunnen realiseren. 

Een mooi begin van 2024: het jaar waarin we definitief starten met de Klokkengietery.

  • Ben je ook geïnteresseerd in dit project, maar heb je nog niet aangemeld. ? Doe het dan snel via deze website. Je bent dan als eerste gegarandeerd van het laatste nieuws op ons project.